Фирмени Мероприятия

Хотел Чиирите

//Фирмени Мероприятия
Фирмени Мероприятия 2017-07-24T11:29:15+00:00

Фирмени мероприятия, семинари, тиймбилдинги

Хотел Чиирите е перфектното място за организиране на тийм билдинг мероприятие или семинар. Ние сме готови да отговорим на всички ваши потребности и изиксвания. На вашето внимание предлагаме мултифункионална зала с мултимедия, която разполага с озвучаване, екран и проектор.

Благодарение на безупречната работа на нашия екип и специалното внимание към всеки детайл, вашата фирмена презентация, тийм билдинг мероприятие, семинар или работна среща, ще бъдат организирани безупречно. Нашият опитен екип е на разположение на всички ваши организационни нужди – включително планиране на меню, подкрепа в технологична и развлекателни насока. За кафе паузата на вашето мероприятите предлагаме кафе, чай и леки закуски в нашия стилен ресторант.

Независиомо дали е важна среща, социално събиране или гала събитие, то със сигурност ще направи впечатление и ние можем да помогнем  за изграждане на общ дух и усещане за съпричастност на служителите във вашате компания. Конферентната зала е снабдена с видео технология и в комбинация с  удобствата на хотела и отличното местоположение прави Хотел Чиирите едно от най-приятните  места за провеждане на тийм билдинг мероприятия и фирмени обучения в България.

За да резервирате вашият тийм билдинг или семинар, моля свържете се с нас. Всички наши стаи за гости и конферентна зала са снабдени с високоскоростен интернет.

Направете Запитване